· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

"Oosterse sfeer in een stijlvol modern interieur"

04 feb 2024

Oude deuren uit India – een dubbele deur als poort in je huisHet plaatsen van een dubbele deur in je huis is niet alleen een praktische overweging, het is een elegante make-over met grandeur! Of je nu een historisch herenhuis, een modern appartement of een landelijk huis bezit, dubbele deuren kunnen de architectonische charme versterken en een gevoel van ruimte en luxe creëren.

Praktisch: bestaande deuropening of plaatsen van een muur

De vraag is: heb je een huis waarin een dubbele deuropening is aan te brengen? De meeste deuropeningen in je huis zullen enkeldeurs zijn. Is zo’n deuropening van ongeveer 90 cm breder te maken? Los van de vraag of het een logische plek is voor een dubbele deur heb je ook nog rekening te houden met de draagconstructie die de muur al dan niet heeft.

poorten in de webshop

Het toevoegen van een muur met een dubbele deur tussen twee kamers in je huis kan een doordachte en stijlvolle manier zijn om een poort-opening met dubbele deur te creeeren. Of je nu extra privacy nodig hebt, een duidelijke scheiding wilt creëren tussen verschillende leefruimtes, of gewoon op zoek bent naar een uniek designelement: met het plaatsen van een muur met daarin deze majestueuze antieke houten deuren, met hun prachtige kozijnen en gedetailleerde panelen, breng je een vleugje exotisme in je interieur.

een Indiase houten poort in je muur

Je kunt het dan ook helemaal naar je eigen smaak brengen, met bijvoorbeeld een natuurlijke afwerking met textuur met beton cire of leemstuc.

Met deze oude (teak) houten deuren uit India word je weer verliefd op je huis! Deze poorten met dubbele deuren bestaan uit antieke luiken met kozijnen. Wanneer je ze in jouw huis een tweede leven geeft, krijg je een fantastische luxe Bali of Ibiza make-over!

Deze “vintage bouwmaterialen” hebben 100 jaar aan verhalen verzameld en spreken tot ieders verbeelding. Elke gast in huis zal zich welkom voelen en gecharmeerd zijn van dit collecterswoonitem. Het is een compleet pakket van antieke houten deurpanelen, ook als oude verweerde luiken los te gebruiken met bijpassende kozijnen met of zonder houtsnijwerk. Met dit unieke decor stuk breng je de betoverende allure van India in huis.

Elk detail is met zorg gekozen en met vakmanschap verwerkt, waardoor deze kast een tijdloos meesterwerk is dat generaties lang bewonderd zal worden. Voeg een vleugje mystiek en karakter toe aan je leefruimte met deze unieke creatie, een eerbetoon aan de rijke culturele erfenis van India.

poorten in de webshop

Het breder maken van een deuropening voor dubbele deuren met kozijnen is een ambitieus maar lonend project dat een dramatische verandering kan teweegbrengen in de uitstraling van je huis. Zorg ervoor dat je nauwkeurig meet, structurele overwegingen in acht neemt en professioneel advies inwint wanneer dat nodig is. Met zorgvuldige planning en uitvoering geniet je binnenkort van een prachtige entree met dubbele deuren die een onmiskenbaar stijlvolle indruk achterlaten.

Bekijk onze houten poorten, Indiase kasten, deuren en andere Oosterse meubelen in onze winkel in De Kwakel.

poort uit India

[begin]