· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

"Oosterse sfeer in een stijlvol modern interieur"

12 feb 2024

Een mangosteen boomstam kapstok in je badkamer!Hout: je zou zeggen dat het niet een typisch materiaal is voor gebruik in je badkamer, maar voor jouw organische badkamer zeker wel! Deze grillig gevormde stam met takken is praktischer dan je zou denken: voor handdoekjes, washandjes, of zelfs je badjas! Dit hout van de mangosteen boom kan wel wat vocht hebben, maar als je de kleur wilt behouden, kun je het ook altijd behandelen met een waterafstotende lak.

Boomkapstokken in de webshop

Organische woonstijl

Bij een organische woonstijl gebruik je veel natuurlijke materialen en elementen, zodat je een kalmerende en verbindende omgeving met de natuur rijgt. In deze context vormt een halve boomstam als kapstok, specifiek afkomstig van de mangosteen boom, een prachtig en functioneel accent dat perfect past bij de sfeer van een organische badkamer. Het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en steen in een badkamer brengt de schoonheid van buiten naar binnen. Mangosteen boomstammen, met hun natuurlijke en organische uitstraling, voegen een uniek karakter toe aan de ruimte. De ruwe textuur en warme tinten van het hout creëren een gevoel van verbondenheid met de natuur, waardoor de badkamer een rustgevende en harmonieuze sfeer krijgt.
Ook planten die van vocht houden zoals varens of de graslelie passen in je organische badkamer. Of wat dacht je van Aloë vera als tropische toevoeging?

boho houten boom kapstok

De boomstam kapstokken passen in een boho interieur: De vaak warme, aardse tinten zoals bruin, beige, groen en terracotta sluiten mooi naan bij deze lichte houten kapstok die een natuurlijke warmte toevoegt aan de ruimte. Bovendien zorgen de natuurlijke texturen van het hout voor een gevoel van diepte en dimensie, waardoor de ruimte een uitnodigende en gezellige sfeer krijgt. Boho interieurs weerspiegelen vaak een gevoel van avontuur, reislust en ontdekking. Een boomstam kapstok kan dit gevoel versterken door een gevoel van wanderlust en het buitenleven op te roepen. Het herinnert aan je avontuurlijke reizen door de natuur!

In onze collectie hebben we veel woonitems die passen in een organische badkamer. Denk aan een houten badkamermeubel , een (natuur)stenen wastafel, rotan hanglampen, en lampen van bananenblad.

Grillig gevormde mangosteen stam

Deze kapstokken zijn allemaal anders gevormd, met veel of juist minder takken, een dunne stam, of een robuuste dikke stam. Wanneer je niet verrast wilt worden, laat dat dan even weten, dan sturen we een foto van een aantal verschillende stammen! Ophangen is heel eenvoudig: met een schroefhaak (met plug) in de muur. De haak valt in de metalen opening aan de achterkant van de boomkapstok. (zie onderstaande foto)

boomkapstok muurbevestiging

Deze boomstam kapstok voor aan de wand is er ook in een langere variant van 160 cm. Moeten alle badjassen eraan hangen? Kies dan voor de staande versie van de boomkapstok, op stalen voet.

Boomkapstokken in de webshop

Kapstokken in de Kwakel

kapstokken in de kwakel

In onze winkel in de De Kwakel staat vaak een heel bos van deze kapstokken. Je kunt ze hier natuurlijk ook komen bekijken zodat je jouw favoriet kunt uitzoeken. Je kunt dan meteen andere inspiratie opdoen voor je badkamer, bij het bekijken van onze collectie Marokkaanse waskommen of badkamermeubels.

boomstam kapstok

[begin]