· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

plafondlamp met gaatjes patronen: nieuwe kleuren!

06 sep 2018

Effect plafondlamp met vintage gekleurde gaatjes patronen: een oosterse plafonniere van filigrain

Bestaand model plafonniere met nieuwe kleuren in oosterse stijl met vintage gekleurde gaatjes patronen. Ze zijn lichtdoorlatend en zorgen voor een sfeervol en speels effect in elke ruimte in huis. Het filigrain patroon van deze ronde donker gekleurde metalen Oosterse plafondlamp, met een vleugje kleur, maakt elk hoekje in je interieur gezellig en is een echte eyecatcher.

Wanneer je weinig ruimte hebt voor een hanglamp is dit een goede verlichtings optie. Juist in een sfeervol wereldhuis brengt deze lamp warmte in je interieur. Origineel, warm en bijzonder omdat dit mooie handgemaakte model net even anders is en een lamp kies je vaak op gevoel toch?

Bekijk deze plafonnières in de webshop

Verlichtings – tips voor in huis:

Waar komt de Oosterse plafonnière te hangen en mooi tot zijn recht?
Hoe kleiner de ruimte, hoe groter het effect met een plafonnière tegen het plafond, vanwege de weerkaatsing van de schaduw patronen op de muren en het plafond. Deze oosterse plafonnières zijn verkrijgbaar in drie maten: 25 cm, 38 cm en 50 cm doorsnede. De collectie met de kleuren zwart/goud , wit/goud, goud, koper en zilver is erg goed ontvangen. De nieuwe kleuren zijn: blauw,groen,magenta en bruin.

Interieur styling tips:

Hang een Oosterse plafonniere in de hal voor een spectaculaire entree! Bij een vrij smalle hal moet je slim omgaan met de ruimte. Het belangrijkste is om deze ruimte vooral zo praktisch mogelijk in te delen en dit gaat vaak ten koste van de gezelligheid. Een echte gangmaker is dan juist de Oosterse plafonnière! Als je bij thuiskomst het licht aan doet, geeft het “lamp effect” meteen een warm welkom!

De juiste sfeer voor de kinderkamer. Bijzonder en magisch als kinderkamerverlichting. Heerlijk om tot rust te komen en de fantasie te prikkelen met een Oosterse plafonniere in de kinderkamer. Bij zowel een hanglamp – versie met een filigrain patroon als de plafondlamp kun je een dimmer gebriken om het prachtige sprookjesachtige schaduwspel op de muren te laten twinkelen waar de kleine heerlijk relaxed bij kan wegdromen. Sfeervol!

Wat is de kern kleur in je huis? Heb je een blauwe muur? Kies dan voor de plafonniere met blauwtinten, of ook heel mooi, de gouden versie! Heb je leren meubels of donkere teak houten meubeltjes? Kies dan voor de plafonniere met bruintinten, of de koperen versie. Voor ieder interieur een bijpassende keuze!

De lampen zijn eenvoudig te monteren, aan ieder plafond, zeker met behulp van ons stappenplan: hoe monteer ik de plafonniere!

Welk peertje kies ik? In deze plafonnieres zitten twee fittingen. Ons lichtadvies is sinds kort aangepast omdat de heldere ECO halogeenlamp niet meer geproduceerd mag worden, omdat er energie zuinigere keuzes verkrijgbaar zijn (lees: Led lampen). De halogeenlamp was dan wel zuiniger dan een gloeilamp, maar lang niet zo zuinig als een LED lamp. Wij hebben succesvol getest met de heldere led lampen, met een hoge lichtopbrengst. Wanneer de led lamp helder is en het getal voor lumen, dat altijd op het doosje staat is zo hoog mogelijk, geeft de lamp een sfeervol effect!

Bijzondere Oosterse lampen:

Of je nu het nu een Marokkaanse, Indiase of Arabische plafonnière noemt, deze ethnic Oosterse plafonnière verlichtings keuze brengt een hele bijzonder gezellige sfeer in je ruimte. De plafonnière wordt dicht tegen het plafond aan gemonteerd en heeft een subtiel opvallende kap (zelfs zonder brandend peertje).

Ook in een modern, landelijk of industrieel huis geeft deze ethische schoonheid een heel leuk effect. Mix and match met een sfeervolle combi van Oost & West.

Kom gezellig langs in onze winkel / showroom in De Kwakel Uithoorn, waar ze allemaal brandend zijn te zien, en om onze volledige oosterse sfeerverlichting van mozaiek tot filigrain, meubels en handgemaakte woonaccessoires uit India te bekijken!
[begin]