· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

kleine oosterse lamp

26 mrt 2023

Kleine oosterse filigrain lamp – open hanglamp met gaatjes

Nieuw in de collectie filigrainlampen: Het “pompoen” of “druppel” model hebben we nu voor het eerst in een kleinere uitvoering! Met dit kleine oosterse hanglampje kun je alle kanten op. Je kunt er een paar boven je tafel of kookeiland hangen, maar hij staat ook mooi op zichzelf: in de gang, boven de bank, of in je buitenhuis.

Directe sfeermaker – prettig geprijsd!

Koop in de webshop

In deze lamp met open onderkant gaat een lichtbron met kleine fitting (E14). Om het gewenste effect zoals op deze foto’s te krijgen, gebruik je het liefst een heldere lamp met veel “lumen”. Lees hier meer over welke lamp je het beste kunt gebruiken.

1001 nacht

Deze lampen zijn in alle afwerkingen beschikbaar: zwart, wit, goud, zilver en koper, allemaal aan een ketting in dezelfde afwerking. De zwarte is een mooie match bij een Industriële woonstijl. Overdag een matzwarte hanglamp die mooi in de stoere stijl past, en in de avond komt deze tot leven en kom je in oosterse sferen van 1001 nacht.

Orientaalse patronen uit India

Deze kleine bollamp (de doorsnede is 18 cm) is handgemaakt in India. De gaatjes over de hele lamp zijn met de hand & machine aangebracht via een speciale techniek: standsen en ponsen. Hiermee worden verschillende vormen, contouren en doordrukkingen van sierlijke oriëntaalse patronen in het metaal aangebracht. Het eindresultaat van deze methode zorgt bij verlichting voor het prachtige effect.

Oosterse hanglampen in serie

oosterse hanglampen in serie - horeca

Wanneer je meerdere exemplaren in serie wil ophangen, kun je ook contact met ons opnemen voor advies, wellicht moet er dan ook een snoer en ketting worden verlengd. Een trosje hanglampen is ook erg mooi, ook in combinatie met de grotere hanglamp of een ander model, zoals de grote druppel of de grote bolvormige lamp.

Kom langs bij ons in de winkel, waar al deze modellen hangen, zodat je ze goed met elkaar kunt vergelijken!

Koop in de webshop

Zwart, zilver, goud, koper en wit!

[begin]