· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Oosterse woondecoratie voor de kinderkamer

22 aug 2017

oosterse decoratie …. voor de baby of kinderkamer!

We zien de oosterse woonaccessoires en decoratie items steeds meer in de baby of kinderkamer doordringen. Niet zo gek, want Oosters staat voor sfeervol en vaak ook heel vrolijk en kleurrijk! Zo zien we via foto’s van klanten dat producten die normaal gesproken voor woonkamer of horeca projecten worden besteld ook een leuke uitstraling geven aan de babykamer: bijvoorbeeld een boom wandkapstok voor de babykamer, kleurrijke mozaiekplafonnieres voor de kinderkamer, of tijdschriftenhouder als luierhouder voor boven de commode. Zachte kussens en poefjes doen we het altijd goed, zijn lekker om op te hangen, mee te knuffelen en tegenaan te kruipen, en geven een vrolijke sfeer. Tip: Vooral de armrollen slaan aan bij kinderen!

patchwork kussensDe kussens en vloerkussens uit de fluwelen patchwork serie kunnen bovendien wel wat hebben: bij ongelukjes zijn ze goed afwasbaar, en de sloop van de sierkussens kan afgeritst en gewasssen worden. Deze afritsbaarheid geldt overigens ook voor al onze andere sierkussens. Daarnaast is een poef als zitje veilig en praktisch: geen builen op de hoofdjes door ongelukkige acties!

Glasmozaiek: kleurrijk en altijd goed te matchen!

oosters mozaiek kinderkamerDoordat we de glasmozaiek lampen en plafonnieres in iedere kleurstelling verkopen, is er altijd een match met de stijl van de kinderkamer. De mozaieklampen spreken altijd zeer tot de verbeelding bij kinderen. Ze hebben op deze manier een aparte en kleurrijke lamp die ze later ook nog mooi vinden!

Oosterse woondecoratie voor de kinderkamer

 

  • Boomkapstok kinderkamer

    Mooie natuurlijke en grillig gevormde wandkapstok

    Wandkapstok om te bevestigen aan de muur.

  • tijdschriftenhouder india (of luierhouder?)

    Tijdschrifthouder als luierhouder!

    Handig voor boven de commode

.
baby kamer opberger

[begin]