· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

"Oosterse sfeer in een stijlvol modern interieur"

09 jan 2024

Oosterse lampen van blauw glasmozaïek: sfeerverlichting met allureHeb je een muur onlangs in een mooie tint blauw geschilderd? Een lamp van blauw glasmozaiek geeft dan net dat gevoel van eenheid en sfeer dat je ruimte echt apart maakt! Of het nu een opvallende hanglamp is boven een eettafel of een subtielere tafellamp die een hoek verlicht, deze lampen hebben de kracht om de algehele sfeer van een kamer te veranderen en een speciale ambiance te creëren.

Blauw!

Blauw staat bekend om zijn kalmerende en rustgevende eigenschappen. Wanneer deze kleur wordt gecombineerd met de warme gloed van lamplicht, creëert het een ontspannen en gezellige sfeer in de ruimte. Het helpt bij het creëren van een uitnodigende ambiance die mensen vaak associëren met comfort en welzijn.

Blauwe mozaïek lampen

oosters glasmozaiek

Sfeerverlichting

Kies je voor een type lamp met een dicht armatuur? Bedenk dan wel dat blauw licht echt sfeerverlichting is. Met sfeerverlichting bedoelen we dan dat het geen verlichting is voor situaties waar je zoveel mogelijk licht sterkte wil hebben. Denk daarbij aan de eettafel waar je een krant wilt lezen, maar misschien ook de gang waar je net even wat meer licht wilt hebben. In dat geval kun je ook extra verlichting aanbrengen die je optioneel kunt aandoen. Eeen spotje bijvoorbeeld, die je aandoet wanneer je wilt “bijverlichten”, maar die je weer uitzet als je juist meer sfeer wilt creëren.

Meubels met glasmozaïek panelen

Je krijgt iets echt unieks, wanneer je hetzelfde glasmozaiek van je lamp gebruikt in panelen van je houten meubel. In onze webshop vindt je diverse kasten en dressoirs met panelen van glasmozaiek in de deuren of tafels met panelen van glasmozaïek in het tafelblad verwerkt. Alle maatwerk is daarbij mogelijk! Het gaat dan niet alleen om de maat van de kast, maar ook om de kleur van de panelen van een bepaald soort glasmozaïek, of de finish van het hout.

blauw glasmozaiek meubelpaneel

En: met een kastlampje laat je glasmozaiek schijnen. Zo tover je zo’n meubelstuk om in een bijzondere sfeerverlichting!

Lees meer over de verschillende mozaiekpatronen.

Glasmozaïek in je interieur

Glasmozaïek zorgt voor een prachtig spel van licht en schaduw. Wanneer het licht door het mozaïek schijnt, krijg je die flikkering van kleuren en patronen op de muren en het plafond. Dit voegt een extra dimensie toe aan de verlichting en geeft de ruimte een artistieke en boeiende uitstraling.
Bovendien past de charme van blauw glasmozaïek bij verschillende interieurstijlen, van traditioneel tot modern, maar zeker bohemian en ibiza! Of het nu gaat om een hanglamp, tafellamp of vloerlamp, de blauwe “kleur van de zee” versterkt jouw boho / ibiza gevoel!

Blauwe mozaïek lampen

bolvorm lamp glasmozaiek blauw

[begin]