· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Koperen hanglampen met oosterse stijl

13 jan 2020

Koperen lampen met oosters patroon!

Het is nog steeds één van de bestsellers, deze bolvormige open filigrain hanglamp met rood-koper afwerking. Ze zijn er in twee formaten, 40 cm doorsnede (XL) en 50 cm doorsnede (XXL) . Hoewel dit verschil misschien niet veel lijkt, is het verschil optisch heel groot. De 50 cm lamp is echt aanwezig en komt vooral tot zijn recht bij een hoog plafond. Deze foto’s van drie XXL lampen laten dat goed zien!

Koop de XXL koperen lampen in de webshop

XXL lampen voor bij een hoog plafond

De XXL filigrain lampen zijn bij uitstek geschikt wanneer een ruimte “gevuld” kan worden, bijvoorbeeld in een hoge hal / vide of in een verbouwde stolp boerderij. Boven een grote eettafel kan natuurlijk ook, al wordt dan vaker gekozen voor de iets kleinere versie, de XL van 40 cm doorsnede, die een eettafel ook goed kan uitlichten. Op de foto’s hierboven zie je drie XXL lampen naast elkaar.

Je kunt hier heel goed zien dat de lampen in iedere lichtsetting weer anders ogen, qua kleur en qua lichtpatroon (schaduwpatroon). Op de foto rechts is het wat later op de dag, en dus wat donkerder geworden, waardoor je het oosterse effect op de muren en plafond goed ziet. Wanneer je een dimmer gebruikt kun je bovendien de sterkte van het schaduwpatroon helemaal zelf bepalen.

Les hier welke lamp (peertje) je het beste in deze lampen kunt gebruiken

koperen hanglampen

Voor in het interieur op deze foto’s is met opzet voor koperen lampen gekozen omdat deze veel warmte uitstralen. Is voor jou al dat (rood) koper een beetje teveel van het goede? Kies dan bijvoorbeeld voor wit/goud, zwart/goud of zilver!

Helemaal goud kan ook, zeker wanneer je nog meer goud accenten in je interieur hebt. De gouden hanglampen zorgen natuurlijk ook voor warmte en hebben een zonnige uitstraling.

oosterse koperen hanglamp

[begin]